onsdag 14. desember 2011

Lykkelig

ÅÅÅ Jeg er så glad!!! Juleforberedelsene er gjort og jeg skal bare nyte dagene med det jeg har lyst til å gjøre, eller gidder å gjøre rettere sagt. Jeg har hatt juleverksted med tante barn og egnebarn og andresbarn osv, har vært så koselig at det var vanskelig å stoppe.
Lillegull på fem år har blandt annet laget disse nydelige julekulene, de er så fine at jeg er i tvil om hun får lov å gi de til tantene sine.
Hun har også laget jule kurver og lys glass med engle bilder på.
Lillegull: "Mamma, hvorfor er du så englegal?"
Mamma: " De er så vakre og de bringer med bud om fred på jorden og alt sånn mamma håper på"
Lillegull: " Men du mamma... Du har jo sagt at det kan aldri bli fred i huset med oss ungene hjemme, tror du det hjelper om engelen lander her?"
Mamma: " He he, du er nå mammas engel du snuska mi"
Lillegull: " Da kommer ikke englene med fred nei"
Her er også et lillegull produkt, hun elsker jo å dille :O)
Jentene på 14 lager fat av gamle tallerker og lysestaker, de ble kjempe imponerte selv over at dette gikk ann, så håper ikke de reiser hjem og plyndrer kjøkkenskapene.
Lys laget de også, de satt i to døgn i strekk og produserte, jeg ville ha de med på julemesse og på Hillestad galleriet, men de hadde jammen ikke tid til det.

Mange mammaer, tanter og besteforeldre som kan glede seg til jul i år, håper nesten at de har tenkt litt på tante Fia også ;O)
Jeg fikk denne fantastiske duken av en venninne her om dagen, jeg ble så glad, og jeg er så redd for at noen skal søle noe på den som ikke går av... Den er helt nydelig!!!
mmm, liker denne.
Nye knotter til kommoden fikk jeg av mamma i går, gjett om jeg ble glad...
Vil bare ønske alle en god førjul, jeg koser meg masse mens jeg ser andre stresser runt..
Kos og jule klem.

Ingen kommentarer: